Som partnerföretag finansierar ni i ett av våra byprogram i Indien eller Kenya och gör det möjligt för en specifik by (cirka 1000-2000 invånare) att ta sig ur fattigdom. Under projektet får ni följa utvecklingen i byn genom regelbundna rapporter. Ni har även möjlighet att personligen besöka byn, för att med egna ögon se och uppleva förändringen ni möjliggör. Som partnerföretag får ni stöd och hjälp att kommunicera ert CSR-engagemang samt en personlig kontakt på Hand in Hand som gärna deltar på personalevenemang för att berätta om ert projekt.

Målet med Hand in Hands byprogram är att förse invånarna med den kunskap och kapacitet de behöver för att själva kunna förbättra livsvillkoren i byarna.

Pris

Pris

175 000 kronor per år under minimum två år eller också hela beloppet på 350 000 kronor vid projektets start.

 

Mer information:

Byprogram i Kenya
Byprogram i Indien

SOM PARTNERFÖRETAG FÅR NI ...

  • Vårt digitala nyhetsbrev
  • Fint diplom att hänga upp som en bekräftelse på ert engagemang
  • Digitalt kommunikationsmaterial (logotyp för partnerföretag, banner, mailsignatur, bildspel och textbudskap) som visar att ni stödjer Hand in Hand 
  • Regelbundna rapporter med beskrivande texter och fina bilder från ert specifika projekt
  • Möjlighet att personligen besöka byn ni stödjer 
  • En personlig kontakt på Hand in Hand
  • Synas med er företagslogga på vår webbplats
  • Tackannons i Dagens Industri med ert företagsnamn

 

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan

Genom att du registerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med PUL. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
group

VARMT TACK FÖR DITT STÖD!

Du bidrar till att människor som lever i fattigdom, i synnerhet kvinnor, får stöd, uppmuntran och utbildning att av egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom för gott. Varmt tack!

logo blue