Martin Sellö och Michael Silfverberg är två entreprenörer som tagit initiativet till “Entreprenörer för Zimbabwe” till förmån för Hand in Hand. Syftet är att samla in pengar för att bekämpa fattigdom och möjliggöra Hand in Hands expansion i landet samt starta upp entreprenörskapsträning i distriktet Gawanda. 

I Zimbabwe lever idag människor under extrema förhållanden med svår torka och lite regn, en direkt effekt av klimatförändringar. De flesta människor livnär sig på småskaligt jordbruk och fattigdomen är utbredd. Vattenförsörjning är en av de viktigaste komponenterna för att bygga ett hållbart företagande. Som andelsägare är du med förändra livet för över tusen människor.

Följande får du som företagare tillbaka för din donation:

  • Du är med och hjälper 315 personer att förverkliga deras drömmar att bli företagare och att cirka 1500 människor lyfts ur fattigdom.
  • Du får återkoppling under två år från Hand in Hand om hur projektet bygger tillväxt och företagande i Zimbabwe
  • Du får andelsbevis, CSR-material för ditt företag samt blir officiellt stödföretag till Hand in Hand
  • Tecknar du tre eller fler andelar, erbjuds du att resa till Zimbabwe (till självkostnadspris) och får se resultaten på plats.

Vill du vara med och bygga upp Zimbabwe? Köp andelar!

En andel kostar 35.000 kr och det är minimumbeloppet. 
 
 

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan

Antal andelar

Totalt

Genom att du registerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med PUL. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
group

VARMT TACK FÖR DITT STÖD!

Du bidrar till att människor som lever i fattigdom, i synnerhet kvinnor, får stöd, uppmuntran och utbildning att av egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom för gott. Varmt tack!

logo blue