Låt årets julgåva starta nya företag

Låt årets julgåva starta nya företag

Genom utbildning, yrkesträning och tillgång till mikrolån hjälper vi framförallt kvinnor att starta egna små företag. Tack vare den ökade inkomsten kan de långsiktigt förbättra situationen för sig själva och sina familjer. När du ger er julgåva till oss hjälper du människor att skapa en ny framtid.

Att starta ett företag behöver inte kosta mer än 900 kronor. Varje företag försörjer en hel familj. Väljer ni att starta 10 företag eller fler så får ni vårt julmaterial inkl banner och julkort skickat till er.

Starta 10 företag: 9 000kr

Starta 30 företag: 27 000kr

Starta 60 företag: 54 000kr

 

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Antal företag du vill stödja

Totalt

Genom att du registerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med PUL. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
group

VARMT TACK FÖR DITT STÖD!

Du bidrar till att människor som lever i fattigdom, i synnerhet kvinnor, får stöd, uppmuntran och utbildning att av egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom för gott. Varmt tack!

logo blue