Investera i ett byprojekt i Indien eller Kenya. Under två år får ni följa utvecklingen i byn genom rapporter och har även möjlighet att besöka byn. Byn har ca 1000-2000 invånare som erbjuds utbildning och träning i entreprenörskap. Ca 100 företag kommer startas som förändrar livet för lika många familjer. Tack vare inkomsten från företagen har människor möjlighet att köpa mat, mediciner och prioritera barnens skolgång. Er investering: 350 000kr.

Som tack för er julgåva får ni:

  • Aktivt följa utvecklingen i er by genom regelbundna
    rapporter och bilder
  • Möjlighet att besöka byn vid två tillfällen
  • Julbanner/julkort/diplom som kan användas i företagskommunikation,
    på webbplatser, sociala medier etc.

När projektet är slut kommer byborna själva driva utvecklingen vidare och därmed blir er julgåva beständig under många år
framöver. Entreprenörskap bekämpar fattigdom och bygger samhällen.

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan

Genom att du registerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med PUL. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
group

VARMT TACK FÖR DITT STÖD!

Du bidrar till att människor som lever i fattigdom, i synnerhet kvinnor, får stöd, uppmuntran och utbildning att av egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom för gott. Varmt tack!

logo blue