Jobs for Zimbabwe! är ett projekt där Hand in Hand utbildar och tränar fattiga människor i entreprenörskap. Totalt finns 100 givarandelar á 25 000 kronor tillgängliga. Budgeten för projektet är 2,5 miljoner kronor och varje andel har stor betydelse för projektets gång. Det är så klart möjligt att teckna fler än en andel per givare. Andelarna tecknas under hösten och julen 2018. Projektstart i Zimbabwe sker i januari 2019.

Som andelsägare i Jobs for Zimbabwe får du:

  • Digital signatur, julbanner, digitalt julkort som kan användas i era sociala medier, webbsidor, och i övrig kommunikation.
  •  Fyra omfattande rapporter med resultat, berättelser och bilder om hur projektet utvecklas. Rapporterna skickas efter 6, 12, 18 och 24 månader.
  • Möjlighet att besöka Chirumanzu, Zimbabwe och på plats se hur projektet utvecklas

Vill du veta mer om projektet kan du läsa vidare här.

Här kan du ladda ner produktbladet.

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan

Antal andelar

Totalt

Genom att du registerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med PUL. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
group

VARMT TACK FÖR DITT STÖD!

Du bidrar till att människor som lever i fattigdom, i synnerhet kvinnor, får stöd, uppmuntran och utbildning att av egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom för gott. Varmt tack!

logo blue