Medlemmar i Föreningen Hand in Hand blir kallade och har rösträtt på årsmötet.

Betald medlemsavgift om 100 kr ska vara inbetald före årmötesdagen – som i år var 16 april 2018 – men helst i god tid före så att du hinner få kallelsen till årsmötet.

Medlemsavgiften betalas här via webbplatsen eller genom inbetalning till Plusgiro 90 00 91-0 eller bankgiro 900-0910. Med giro-inbetalning måste ni ange “medlemsavgift 2018” samt e-postadress i meddelandefältet. 

Ärende som medlem önskar få upptaget på årsmötet ska inlämnas skriftligt till styrelsen senast den 2 april. Anmäl ditt ärende på info@handinhand.nu

Årsredovisningen beräknas bli klar under april månad, den kommer då att läggas upp på vår webbplats under “Om oss” och “Dokumentation”.

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan

Genom att du registerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med PUL. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
group

VARMT TACK FÖR DITT STÖD!

Du bidrar till att människor som lever i fattigdom, i synnerhet kvinnor, får stöd, uppmuntran och utbildning att av egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom för gott. Varmt tack!

logo blue