"Jag önskar mig nya företag till min födelsedag!"

Björn Fröling har startat nya företag via Hand in Hand, genom att önska sig det i present när han fyllde år.

“Födelsedagar handlar ju mest om att träffas tycker jag, inte om presenter. Dessutom tycker alla att det är så smidigt att via webben ge en gåva och sedan skriva ut gåvobeviset”, säger Björn.

När Björn skulle fira sin födelsedag bjöd han till en fest och önskade sig en insamling till Hand in Hand, istället för presenter. Tack vare denna insamling kunde tio företag startas via Hand in Hand. Det betyder att ungefär 50 människor har fått bättre levnadsvillkor och tagit sig ur fattigdom för gott!

Fantastiskt initiativ av Björn! Gör som Björn – bekämpa fattigdom varje högtid!

 

Vill du också starta en egen insamling?

Kontakta oss så hjälper vi dig. Ring 08-517 00 890 eller mejla info@handinhand.nu

 

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan

Genom att du registerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med PUL. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
group

VARMT TACK FÖR DITT STÖD!

Du bidrar till att människor som lever i fattigdom, i synnerhet kvinnor, får stöd, uppmuntran och utbildning att av egen kraft ta sig själva och sina familjer ur fattigdom för gott. Varmt tack!

logo blue