EN LIVSVIKTIG HANDLING
Nyheter

EN LIVSVIKTIG HANDLING

Visste du att du kan skriva ett testamente och ange Hand in Hand som förmånstagare?

Genom att testamentera till Hand in Hand Sweden låter du din kvarlåtenskap bidra till att utsatta människor i våra verksamhetsländer kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom. Du bidrar till att människor får en ljusare framtid där de har råd med mat för dagen, kan låta sina barn gå i skolan och har råd att köpa medicin om någon i familjen blir sjuk. Det får långsiktig verkan och motverkar framtida konflikter och katastrofer.

Testamenten finansierar hela 20-30% av världens ideella hjälpinsatser. En av fem som får hjälp, får det tack vare testamentsgåvor. Tänkvärt, eller hur?

Här kan du få hjälp med ditt testamente
Att skriva ett testamente är relativt enkelt, men det finns ett par formella krav som måste vara uppfyllda för att testamentet ska vara giltigt. Goda Testamentet är ett initiativ av Frivilligorganisationernas Insamlingsråd (FRII) och ett 40-tal ideella organisationer, varav Hand in Hand är en. På Goda Testamentets hemsida kan du läsa mer om hur du går tillväga för att skriva ett testamente samt få stöd och hjälp i processen.

Här kan du klicka för att skapa ett eget testamente.

Har du ytterligare frågor om testamente är du varmt välkommen att kontakta:

Richard Nordström
richard.nordstrom@handinhand.nu

Tillbaka till Nyheter