GOD TANKE GÖR DET LÄTT FÖR FÖRETAG ATT ARBETA MED CSR
Nyheter

GOD TANKE GÖR DET LÄTT FÖR FÖRETAG ATT ARBETA MED CSR

CSR är ett viktigt verktyg för att säkerställa ditt företags konkurrenskraft och lönsamhet - samtidigt som du bidrar till en positiv samhällsutveckling. Det handlar om att ta ett lite större ansvar och bedriva sin verksamhet med omtanke för människor och miljö. Kort sagt, CSR bidrar till en win-win-situation där ditt företag skapar mervärde för kunder, omvärlden och dig själv.

Det behöver inte vara svårt 
Det finns många anledningar till att arbeta med CSR. Det kan vara för att bli en attraktivare arbetsgivare eller för att skapa ett starkare varumärke. Andra drivs av att öka lönsamheten långsiktigt eller bara för att det känns rätt. Tyvärr upplever många företag CSR som något stort och närmast övermäktigt – ett arbete som kräver stora resurser och gedigna policydokument. Så är det inte. Det går att göra stor skillnad även med små medel och förändringar – alla insatser räknas.

Hand in Hand samarbetar med God Tanke

God Tanke är en plattform som sammanför ideella verksamheter med företag för att inspirera och stimulera företag att arbeta med CSR och hållbart företagande i sin verksamhet. Hand in Hand är en av de stolta förmånstagarna som ni som företag kan välja att stödja genom God Tanke.

När ditt företag väljer att stödja Hand in Hand genom God Tanke ingår en gåvoknapp som ditt företag kan använda i syfte att kommunicera ert hållbarhetsarbete. God Tanke erbjuder dessutom företag möjlighet att visa upp sitt engagemang för kunder, leverantörer och medarbetare genom bannervisningar på sajter som till exempel Aftonbladet, Blocket och Tasteline.

Låter det intressant? Läs mer på Godtanke.se

Tillbaka till Nyheter